Qui som?

Ýndex > qui som


MANS UNIDES és una Organització No Governamental pel Desenvolupament (ONGD), catòlica, oberta a tothom, de voluntaris que treballem des de 1960 i que lluitem contra la pobresa, la fam, la malaltia, la manca d'instrucció i contra les seves causes. Per tot això, treballem en tres línies d'actuació:
 

La Delegació del Vallès Oriental

 

Està arrelada a la ciutat de Granollers i comarca des de 1971. Diversos grups de persones any darrere any, han anat treballant i treballen pel Tercer Món. L'equip permanent actual entre Granollers i pobles, és de 56 persones. A Granollers, està inscrita en el "Registre d'Entitats i Associacions Veïnals de Granollers", amb el núm. de registre 112, des del 20.5.95. També som entitats municipals a Cardedeu, la Garriga, Llinars del Vallès, L'Ametlla del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Parets del Vallès, Sant Celoni i Santa Perpètua de la Mogoda, per tal d'estar integrats en el teixit social local. 

 

Àmbit territorial d'actuació

 

Comarca del Vallès Oriental, i els pobles de Palau-solità i Plegamans i Sta Perpètua de la Mogoda.

Des de Granollers ciutat, coordinem i donem suport als equips locals.
 

Estructura Delegació

 

Delegat
Joan Quintana i Plans

Sots-delegada
Anna Freixa i Moreno

Tresorer
José Latorre Antolín
 

Vocals
Josep Mª Pagès, Pere Gobianes, Ramón Hirujo.

Equips de voluntaris

Som 47 persones de Cardedeu, Granollers, La Garriga, L'Ametlla del Vallès, Les Franqueses del Vallès, Lliçà de Vall, Llinars del Vallès, Parets del Vallès, Santa Eulàlia de Ronçana i Santa Perpètua de la Mogoda. 

S'han integrat voluntaris de: República Dominicana, Perú, Uruguay, Bolivia, Senegal i Gambia

 

Equips de voluntaris

 

La participació és exclusivament de voluntariat, oberta a tothom. No fem cap discriminació per raó de raça, gènere o religió.
Oferim al jovent, escoles, instituts, a les dones i homes, les entitats i organitzacions locals, l'oportunitat de col·laborar i participar d'una manera o altra en el nostre projecte.

Cheap Breitling Replica

 Memoria 2016
Enllašos d'empreses solidÓries

Mans Unides - Delegaciˇ del VallŔs Oriental. Roger de Flor, 74-D 08401 Granollers.
TelŔfon 938 706 249. Correu electr˛nic: info@mansunidesvor.org